1 keräkaali

600 g jauhelihaa

2 isoa sipulia

3 dl riisiä

merisuolaa myllystä

1½ tl meiramia

3 kananmunaa

5 dl maitoa

siirappia

Pilko kaali pieneksi ja laita kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Lisää joukkoon myös riisi ja anna kiehua n. 20 min. Silppua sipuli ja kuullota pannulla pehmeäksi ja lisää sitten jauheliha ja paista kauniin ruskeaksi. Valuta kaali ja riisi lävikössä ja kaada uunivuokaan. Sekoita joukkoon jauheliha / sipuliseos sekä mausteet. Vatkaa kananmunat kevyesti rikki ja lisää maito kevyesti sekoittaen. Kaada kaaliseoksen päälle ja valuta siirappia maun mukaan.

Paista uunissa 200 asteessa 1h 30 min

Lisukkeeksi sopii puolukkahillo

2015-02-26%2007.14.08.jpg