700 g possunsuikalelihaa

2 isoa sipulia

1 kynnetön valkosipuli

3 laakerinlehteä

10 maustepippuria

4 dl vettä

2 kasvisliemikuutiota

mustapippuria myllystä

voita

Nosta liha huoneenlämpöön n. 30 min ennen paistoa. Lohko sipulit reiluiksi paloiksi ja hienonna valkosipuli. Paista liha kahdessa erässä kuumalla pannulla ja laita uunivuokaan. Kuullota sipulia pannulla että pehmenee ja saa kauniin värin. Lisää lopuksi murskattu valkosipuli ja paista hetki, varo polttamasta - valkosipuli palaa herkästi! Lisää lihojen joukkoon ja myös mausteet. Keitä vesi pannulla ja lisää liemikuutiot sekä nokare voita. Kaada liemi lihojen päälle ja peitä vuoka foliolla / kannella.

Hauduta miedolla lämmöllä 125 asteessa n. 2 - 3 h

20150125_084545.jpg

Valmiina menossa uunin lempeeseen lämpöön.